HP ENVY 120 e-All-in-One

Der er virkelig stil over denne elegante multiprinter. Den kan overføre fotos trådløst via wi-fi, og billedkvaliteten er generelt fornuftig. Hudtoner kan dog være en udfordring.

#Printere #HP
8.7

ENVY 120 er en yderst elegant multiprinter i et eksklusivt design med glaslåg til skannerdelen, hvor man lidt utraditionelt skal lægge dokumenter med billedsiden opad. Maskinen er blot 11 cm høj. Fronten består af et stort betjeningspanel med en berøringsfølsom farveskærm på 4,3 tommer. En motor sørger på smart vis for at klappe fronten op, når der er et print på vej ud, eller man skal lægge papir i printeren. Mens den udskriver, kommer en smal bakke ud, som det færdige print lægger sig ovenpå.
Det går hurtigt med at komme i gang, da der blot skal sættes to blækpatroner i modellen, og hele installationen foregår både let og intuitivt. Papirindføring foregår via en bakke på fronten. Det er ikke altid nok blot at placere papiret i bakken, men man skal også selv skubbe ind, før printeren tager fat, hvilket er uhensigtsmæssigt. Til gengæld er printeren ganske støjsvag, hvilket er et stort plus.

Nydelige farver
Udskrifterne fra HP-printeren er værd at vente på, og hastigheden fejler bestemt heller ikke noget. Vi printede i A4-størrelse på HP Premium Plus Glossy. Et fotoprint i bedste kvalitet tager lidt over halvandet minut at udskrive, hvilket er fuldt acceptabelt. Er der færre detaljer, kan has–tigheden nå under et minut.
Billederne er i fornuftig kvalitet med mættede farver og fin tegning i detaljen. Den har en ren sort, kontrasten er dog høj, til tider næsten for hård. Hudtonerne er udmærkede, men ikke helt så flotte og realistiske, som vi så det hos konkurrenten Epson Expression Premium XP-605, der kun koster det halve. Til gengæld er skarpheden glimrende hos HP, hvor alt står knivskarpt.
Under tilslutningen kan man vælge, om man vil benytte usb eller wi-fi, så man kan slippe for kabler. Printeren understøtter også Apple AirPrint, så man kan udskrive trådløst direkte fra iPad og iPhone. Man kan også printe fotos fra gængse hukommelseskort.

Konklusion

ENVY 120 e-All-In-One er en elegant og støjsvag printer, der nærmest pynter på skrivebordet. Farveprint er nydelige, og der er fin skarphed, men hudtoner kunne være bedre og mere realistiske. Kontrasten er i den høje ende. Trådløse muligheder som wi-fi-print, en berøringsfølsom skærm og en høj grad af brugervenlighed undervejs trækker op.

Specifikationer

Mærke
HP