HP ENVY Photo 7830

Printeren er intuitiv at tage i brug, og forbindelsen med netværket derhjemme foregår hurtigt og ubesværet. Prisen er lidt i den høje ende i forhold til konkurrenterne, hvilket er uheldigt, når printkvaliteten samtidig kun er gennemsnitlig.

af Gearguiden #Printere #HP
7.7

HP 7830 er en kombineret printer, skanner, kopimaskine og fax. Den kan stå hvor som helst i huset og printe trådløst fra computer, telefon eller tablet via husets wi-fi. Der er desuden direkte indgang for usb og SD-kort. Opsætningen af printeren er forholdsvis enkel, men der skal trykkes hårdt og præcist på den berøringsfølsomme skærm, før den reagerer. Et A4-foto­print i bedste kvalitet leveres på 3:03 minutter, hvilket er acceptabelt uden at imponere. Billedkvaliteten er rimelig, men selv på HP’s bedste blanke fotopapir på 300 gram bliver billederne lidt rødlige. De savner desværre også nuancer i skyggeområderne. HP 7830 benytter to blækpatroner – en sort-hvid og en med cyan, magenta og gul. Når printeren løber tør for blæk, kan man bestille nye patroner med appen HP Smart. Selve maskinen er ikke helt billig sammenlignet med konkurrenterne fra Canon og Epson.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Printeren er intuitiv at tage i brug, og forbindelsen med netværket derhjemme foregår hurtigt og ubesværet.

Prisen er lidt i den høje ende i forhold til konkurrenterne, hvilket er uheldigt, når printkvaliteten samtidig kun er gennemsnitlig.

Specifikationer

Mærke
HP