HP Sprocket Studio

Læg papir i printeren, montér farvekassetten, og hent HP’s dansksprogede Sprocket-app til din telefon.

af Gearguiden #Printere #HP
8.3

Læg papir i printeren, montér farvekassetten, og hent HP’s dansksprogede Sprocket-app til din telefon. Start, og følg anvisningerne. Nu sættes printeren automatisk op med Bluetooth og det hele. Man er altså nemt og hurtigt i gang. Sprocket Studio laver brugervenlige print fra telefoner og kan ikke andet.

Dye sub-teknologien betyder, at papiret kører fire gange gennem printeren, hvor farverne cyan, magenta og gul samt en overflade lægges på én ad gangen fra et farvebånd. Det tager omkring 90 sekunder at printe et foto. Billedstørrelsen er begrænset til 10 x 15 cm. Vi fandt en original pakke med 80 ark papir og farvebånd til 249 kroner, hvilket svarer til rimelige 3,11 kroner per print.

Skarphed og detaljegrad er rigtig god. Farverne mangler dog lidt liv, og ikke mindst hudtoner var sjældent helt så gode som på optagelsen. Du kan lave flottere 10 x 15 cm-print på din blækprinter, men ikke uden fotokendskab, og det vil for mange gøre Sprocket Studio attraktiv.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Du kan lave flottere 10 x 15 cm-print på din blækprinter, men ikke uden fotokendskab, og det vil for mange gøre Sprocket Studio attraktiv.

Specifikationer

Mærke
HP