Adobe Photoshop Elements 11

Den store nyhed i version 11 er en anderledes brugerflade, der på de fleste punkter er forbedret i forhold til forgængeren.

#Programmer #Adobe
9.0

Det er summen af en lang række stærke egenskaber, der endnu en gang gør Elements til testvinder. Ikke mindst når man netop har arbejdet med et af de andre programmer, sætter man for alvor pris på de mange glimrende funktioner. Her er både de klassiske værktøjer og intelligente funktioner som fx Recompose Tool, der gør det legende let at ændre et billedes dimensioner, uden at det påvirker hovedmotivet. Her er desuden en fremragende funktion til at arbejde i lag og en rigtig god raw-konverter til entusiasten. Den er testens bedste. Til begynderen er der en logisk og effektiv Quick-funktion, som gør det nemt og hurtigt at forbedre sine billeder.
Den store nyhed i version 11 er en anderledes brugerflade, der på de fleste punkter er forbedret i forhold til forgængeren. Der er dog stadig plads til forbedring. Nogle funktioner som fx billedshow er pinligt primitive, og man får stadig ikke en Curves-funktion til at styre lys og kontrast helt præcist. Man kan ikke skanne billeder ind i billedbehandlingsdelen uden at installere et plug-in først – ellers skal det gøres via Organizer. Desuden er det for dårligt, at Adobe ikke tilbyder en dansk version. Det afgørende er dog, at Elements giver entusiasten de bedste værktøjer til billedbehandling.

Konklusion

Elements vinder fortjent, fordi det ganske enkelt stadig er det bedste program til billedbehandling for både begynderen og fotoentusias-ten. Man får rigtigt meget for pengene.

Specifikationer

Mærke
Adobe