Adobe Photoshop Elements 2020

Endnu en gang har Adobe tilføjet avancerede effekter, der klares med ét klik, i en ny udgave af Photoshop Elements.

af Gearguiden #Programmer #Adobe
8.9

Endnu en gang har Adobe tilføjet avancerede effekter, der klares med ét klik, i en ny udgave af Photoshop Elements. I 2020-versionen er der blevet skruet op for den kunstige intelligens, der kan automatisere flere handlinger end før. Det gælder fx den nye funktion Colorize Photo. Her farvelægger Elements lynhurtigt et gammelt sort-hvidt foto. Resultatet er meget naturtro. Også den nye Select-funktion gør det let at markere et motiv, hvis man fx vil ændre eksponering i forgrunden eller udskifte baggrunden. Selv om funktionen er god, kniber det, når der er svære kanter med fx strittende hår. Funktionen Smooth Skin, der kan fjerne uren hud, er også ny. Bruger man den forsigtigt, får man faktisk et overraskende godt resultat. Der er altså gode muligheder for dem, der vil slippe nemt om billedbehandlingen.

Krævende fotografer, der vil have større præcision, kan vælge modulet Expert, hvor man fx kan arbejde i lag. I dette modul har Elements meget tilfælles med storebror Photoshop. Man kan også glæde sig over en af de mest habile raw-konvertere på markedet, som jævnligt opdateres med de nyeste kameraprofiler. Den har færre justeringsmuligheder end storebror, men alt det grundlæggende er der, og når eksponering, farver, støj og skarphed skal styres på plads, er den neddroslede Camera Raw i topklasse. Endelig er organiseringsdelen Organizer stadig utrolig god med mange automatiserede funktioner, som gør det nemt at finde sine pletskud frem. For små 400 kroner ekstra får man i øvrigt Premiere Elements 2020 med til video.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Har en stærk og opdateret raw-konverter. Gode resultater med få klik, når det skal gå stærkt. Virkelig fin brugervenlighed og god hastighed.
Select-funktion er ikke helt præcis. Vi savner justering med kurver.

Specifikationer

Mærke
Adobe