Adobe Photoshop Touch for phone

Endelig er det bedst kendte billedbehandlingsprogram klar til smartphones. Kan du nøjes med én app på telefonen?

af Gearguiden #Programmer #Adobe
8.6

Et år efter at Photoshop Touch udkom til tablets, er app’en nu klar til telefoner. Man skal foretage separate køb til de to enheder, men bortset fra skærmstørrelsen er mulighederne de samme. Her er mange af de justeringer, man kender fra Photoshop, deriblandt kontrast, farvemætning og en reel Curves-funktion, hvilket ikke engang findes i Elements.
Mulighederne for at arbejde med sort-hvid-konvertering er dog begrænsede, da man ikke kan justere, hvor lyse eller mørke de enkelte farver skal blive i gråtoner, hvilket man kan i fx Snapseed og i­Photo. Til gengæld kan man arbejde i lag, hvilket er en stor fordel i forhold til de andre programmer, men desværre kan man ikke bruge justeringslag. Man kan gemme op til to gigabytes fotos i Adobes Creative Cloud, som synkroniserer med app’en på tablet, så man har de samme filer. Det er smart, men besværligt at melde sig til, da det skal foregå via computer. Justeringerne er gode og mange, men af og til er der lidt ventetider, når man fx laver markeringer.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

App'en byder på nogle af de bedste justeringsmuligheder, man kan få til en smartphone, og vi er vilde med muligheden for at arbejde i lag. Der er dog plads til forbedringer af blandt andet sort-hvid-konverteringen, så du bør supplere med andre apps.

Specifikationer

Mærke
Adobe