Adobe Premiere Elements 2019

Overskueligt program med mange skabeloner og fine effekter. Gør redigeringen nem til en god pris. Premiere Elements rummer ikke så mange avancerede muligheder som fx 360-graders-video.

af Gearguiden #Programmer #Adobe
8.7

Premiere Elements er en slags søster til Photoshop Elements og er Adobes bud på et videoredigeringsprogram til hobbyfolket. Ligesom i den lille Photoshop kan du bevæge dig i tre niveauer. Under Quick klipper videoen nærmest sig selv, og Guided giver dig mere styring og hjælper på vej med effekter samt overgange. Når du så har fået styr på tingene, kan du vælge Expert, som giver dig frie tøjler i forhold til klipning, effekter og lyd, og der er meget at vælge imellem. Det er her, programmet kommer tættest på den avancerede Premiere Pro, som koster hele 186 kroner om måneden i abonnement. I modsætning til storebror skal Elements roses for sin meget brugervenlige opbygning.
I 2019-udgaven er især Quick blevet optimeret. Med Adobes intelligente Sensei-teknologi kan programmet selv udvælge de bedste sekvenser, så filmen hurtigt kan klippes færdig og deles. Det fungerer fint. Der er som sædvanlig tilføjet flere effekter og overgange, og der er noget for enhver smag. Har du brug for meget avanceret redigering i samspil med Adobes andre videoprogrammer, fx After Effects, anbefaler vi dog Pro-versionen. Skal du blot klippe ferievideo eller lave en flot præsentation, er Elements rigeligt.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Skal du blot klippe ferievideo eller lave en flot præsentation, er Elements rigeligt.

Specifikationer

Mærke
Adobe