Anthropics PortraitPro 17 Standard

Anthropics PortraitPro 17 Standard

Dette program gør ni ud af ti portrætter flottere med et par museklik. Funktionen Sculpt går for vidt med ændringerne. Men du kan undlade at bruge den.

af Gearguiden #Programmer #Anthropics
9.0

Billedbehandlingsprogrammet PortraitPRO 17 er en virkelig god genvej til flotte portrætter, hvis du ikke kan eller har tid til selv at optimere ansigter i Photoshop eller Lightroom. Du kan på få øjeblikke optimere farve og lys på hud og hår og få et synligt bedre portræt. Her benytter man enten skydeknapper som i Lightroom eller hurtige forindstillinger. Er der flere personer i billedet, bliver de automatisk delt op, så du behandler et ansigt ad gangen. Det virker forbløffende godt. Nyt i version 17 er, at du desuden kan ændre på baggrunden, og at du kan gemme snapshots, sådan at du kan gå tilbage til en tidligere version af billedet, hvis du er kommet til at gå for vidt i din redigering. Det kunne være med Sculpt-funktionen, som du enten vil elske eller hade. Her optimeres ansigtet efter Hollywoods skønhedsidealer: Kæber snævres ind, øjne gøres større, og resultatet bliver ofte en fornærmelse mod dem, man har fotograferet. PortraitPRO købes på portraitprofessional.com. Prisen gælder Standard-versionen. Studio til næsten den dobbelte pris kan også installeres som plug-in i blandt andet Photoshop og Lightroom.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Billedbehandlingsprogrammet PortraitPRO 17 er en virkelig god genvej til flotte portrætter, hvis du ikke kan eller har tid til selv at optimere ansigter i Photoshop eller Lightroom.

Specifikationer

Mærke
Anthropics