Ashampoo Photo Optimizer 7

Med et enkelt museklik optimeres farver og kontrast, og resultaterne bliver altid fine og realistiske. Programmet virker kun til pc, og brugerfladen og designet ser lidt gammeldags ud.

af Gearguiden #Programmer #Ashampoo
8.4

Photo Optimizer 7 er et billedbehandlingsprogram til pc, som gør det nemt og enkelt at få flotte farver og kontrast i en fart. Man kan hente en mappe fyldt med billeder ind i programmet og optimere dem alle med et enkelt museklik. Vi testede effekten med en masse vidt forskellige billeder, og resultatet var hver gang flot og realistisk. Det er desuden smart, at en lodret linje viser før- og efter-effekten, inden man vælger at tilføre ændringerne.
Et jpeg-billede var færdigt på et par sekunder, mens et raw-billede, der fylder 51 megabytes, blev behandlet på 19 sekunder. En mappe med 50 billeder tog det et par minutter at få behandlet, og resultatet var hver gang værd at vente på.
Man kan også arbejde med billederne enkeltvis. Her er det nemt at beskære, fjerne urenheder og røde øjne, ligesom man kan tilføre forskellige effekter og konvertere billederne til sort-hvid. Her er der dog langt flere muligheder, hvis man bruger Lightroom.
Med Optimizer 7 kan man også lave billedmanipulation under funktionen Manipulate, men her er effekterne nærmest ubrugelige. Fx er der funktionen Swirl, hvor man forvrænger billedet til ukendelighed, blot man rykker skydeknappen en smule.
Under Export kan man eksportere de færdige billeder til sin mail, men ikke direkte til eksempelvis Facebook eller Instagram. Det er der helt sikkert nogle, der vil savne.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Under Export kan man eksportere de færdige billeder til sin mail, men ikke direkte til eksempelvis Facebook eller Instagram. Det er der helt sikkert nogle, der vil savne.

Specifikationer

Mærke
Ashampoo