Capture One Pro 7

Her er markedets mest professionelle raw-konverter. I forhold til forgængeren er tempoet sat op, og programmet genkender dit kamera.

#Programmer #Capture One
9.1

Capture One har længe siddet forrest i softwarefeltet, når det handler om at levere en professionel raw-konvertering. Men Capture One Pro 7 er alligevel på mange måder et kvantespring frem i forhold til forgængeren Pro 6. Nu rummer programmet profiler til mange kameraer og objektiver. Dette er en stor fordel, når billedstøj skal reduceres, og når man skal rette vignettering med mere. Det er også blevet nemmere at tilføre de samme justeringer til et stort antal ensartede billeder, ligesom backup og eksport af behandlede billeder er blevet effektiviseret. Samtidig er tempoet i billedprocessoren sat gevaldigt i vejret, så man kan arbejde med mange tunge filer på samme tid.
Sort-hvid-konvertering fungerer glimrende ligesom HDR-justeringen, hvor man med blot to skydeknapper kan få detaljerne frem i såvel de udbrændte højlys som i tunge skygger. Har man allerede en tidligere Pro-udgave af Capture One, er prisen for programmet nede på 517,50 kroner.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Markedets mest professionelle raw-konverter arbejder hurtigt, og det er nemt at tilføre mange billeder de samme justeringer. Der er et hav af kamera- og objektivprofiler indbygget, som fjerner fx støj og vignettering effektivt.

Specifikationer

Mærke
Capture One