CyberLink Photo Director 6 Ultra

Med Photo Director 6 er det utrolig nemt at retouchere portrætbilleder, så de får et professionelt udtryk. Brugerfladen er nem og intuitiv, mens tempoet halter efter konkurrenterne.

#Programmer #CyberLink
8.3

Når det gælder retouchering af portrætter, er Photo Director 6 en del nemmere at arbejde med end konkurrenten Adobe Photoshop Elements 13. Det har en overskuelig brugerflade, hvor man hurtigt finder de mest effektive værktøjer til at fjerne rynker, blege tænder og ramme de mest naturtro hudtoner med. Hvert af disse retoucheringstrin har deres eget værktøj, og de fungerer godt. Photo Director 6 er også glimrende til panorama, ligesom funktionen Face Swap sørger for, at man kan lave et flot gruppebillede ved at hente ansigter ind fra flere fotos, så man er sikker på, at alle smiler og har åbne øjne. Raw-konvertering kan dog ikke følge med Elements, da mulighederne for farvejusteringer er langt færre, støjreduktionen dårligere og arbejdstempoet er for trægt. Organiseringsdelen fungerer fornuftigt, så længe man ikke importerer alt for mange billeder ad gangen.
Nybegynderen vil hurtigt blive dus med brugerfladen og de mest gængse værktøjer, hvis man vel at mærke kan engelsk.

Konklusion

Nybegynderen, som hurtig vil have fine resultater, når det gælder retouchering af portrætter, er havnet i godt selskab med Photo Director 6. Den mere erfarne kan også få glæde af programmet, hvor raw-konverteren dog gerne måtte være mere nuanceret og hurtigere.

Specifikationer

Mærke
CyberLink