DxO Nik Collection 2

Nik Collection er en samling ­avancerede billedredigeringsværktøjer, der kan bruges til at fjerne støj, tilføje skarphed, justere farver og konvertere til sort-hvid.

af Gearguiden #Programmer #DxO
9.0

Nik Collection er en samling ­avancerede billedredigeringsværktøjer, der kan bruges til at fjerne støj, tilføje skarphed, justere farver og konvertere til sort-hvid. Derudover medfølger der en lang række presets, der fx kan give billederne et analogt udtryk, og de kan skrues ned for, så du ikke får overredigerede ­billeder. Med den nye version følger 40 nye presets.

Det, der gør Nik Collection fantastisk, er muligheden for at lave lokale justeringer af hver enkelt indstilling og dermed kunne ramme nøjagtigt det resultat, du ønsker. Den tidligere gratis version af softwaren var virkelig god, men hvis du aldrig har prøvet den, vil du bestemt også føle, at du får rigtig meget for pengene med denne nye version.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Den tidligere gratis version af softwaren var virkelig god, men hvis du aldrig har prøvet den, vil du bestemt også føle, at du får rigtig meget for pengene med denne nye version.

Specifikationer

Mærke
DxO