Google Nik Collection

Google har opdateret Nik Collection, så man nu får nyheden Analog Efex Pro med, der hurtigt kan trylle gamle dage frem i dine fotos.

#Programmer #Google
9.1

I 2012 overtog Google Nik Software, som laver plug-ins til Photoshop, heriblandt Viveza 2 til farvejustering og Silver Efex Pro 2 til sort-hvide billeder. Kort efter samlede de alle plug-ins i én pakke og satte prisen betydeligt ned, og nu er der for første gang siden Googles overtagelse kommet en helt ny plug-in i Nik Collection. I bedste Instagram-stil kan man med få klik tilføje en effekt fra de analoge dage med den nye Analog Efex Pro. Der er 36 forindstillinger at vælge imellem, og desuden kan man tilpasse fx lys, farver, objektivfejl og sløring samt tilføje lysstriber eller rammer, og alt kan tilpasses ned til mindste detalje. Har man justeret sig frem til et flot resultat, kan man gemme justeringen, der efterfølgende kan tilføjes med ét klik.

Nogle af effekterne minder dog om hinanden, og blandt de 31 rammer savner vi fx en helt klassisk Polaroid-ramme. Analog Efex Pro virker med både Elements, Lightroom og Photoshop og er kun med til at gøre en fremragende og billig plug-in-pakke endnu bedre.

Konklusion

Vi har efterhånden rost mange af de plug-ins, man får med i Nik Collection, og den nye Analog Efex Pro gør kun den billige pakke endnu mere attraktiv. Det er nemt og hurtigt at skabe effekter fra de analoge dage, dog havde vi gerne set lidt mere variation i effekterne.

Specifikationer

Mærke
Google