Kolor Autopano Pro 3

Intuitivt program smelter nemt masser af fotos sammen til et vellykket panorama, og Raw-format er intet problem.

#Programmer #Kolor
9.1

Når man fotograferer panoramaer, kan der opstå problemer med at få de mange optagelser smeltet sammen til et flot motiv. Mange kompaktkameraer og billedbehandlingsprogrammer kan klare opgaven, men ingen gør det så flot som Kolor Autopano Pro 3.
Programmet er intuitivt at benytte, og den første glæde melder sig allerede, når man åbner sine filer. Autopano Pro 3 sorterer og udvælger nemlig selv de billeder, som skal smeltes sammen i det færdige panoramabillede. Programmet kan sætte fra to og op til 2000 billeder sammen til et panorama, og det tager selv højde for og optimerer farve- og lysforhold. Det er ligeledes smart, at når man vælger farvegengivelse for ét billede, overfører programmet den til det færdige panorama. Med tre klik kan man fjerne uønskede elementer på billederne, og programmet kan arbejde med stort set alle formater og selvfølgelig også raw. Det færdige panorama kan ses i ni forskellige udtryk blandt andet med form som en jordklode.

Konklusion

Her er et fremragende program, hvis man vil arbejde professionelt med panoramafotografi. Det håndterer op til 2000 billeder ad gangen og sorterer og udvælger selv de fotos, som skal indgå i panoramaet. Det er nemt at få perfekte farver og høj kontrast i en fart.

Specifikationer

Mærke
Kolor