Phase One Capture One Pro 20

Har du før snuset til den stærke raw-konverter Capture One, men fundet programmet for overvældende, er der god grund til at give Capture One 20 en ny chance.

af Gearguiden #Programmer #Phase One
9.0

Har du før snuset til den stærke raw-konverter Capture One, men fundet programmet for overvældende, er der god grund til at give det en ny chance. Version 20 byder på intuitive funktioner til trods for de minutiøse og avancerede justeringsmuligheder. Med det nye farvehjul kunne vi fx blot klikke på en farve og justere præcis denne nuance med skydeknapper. Redskabet High Dynamic Tool gav os god mulighed for at få detaljer frem i højlys og skygger. Også den nye støjreduktion leverede fornemme resultater. I modsætning til Lightroom kan du flytte rundt på redskaber og justeringsbokse efter behov.

Bruger du Lightroom, kan du importere Lightrooms katalogfil. Så kan du uden besvær tilgå billedsamlingen fra Capture One. Vi importerede en katalogfil med 80.789 fotos, hvilket kun tog et par timer – og programmet tog alle vores Collections med. Capture One 20 sikrer generelt et hurtigt og stabilt workflow, når man har vænnet sig til brugerfladen. Du kan købe programmet én gang for alle eller abonnere for 180 kroner om måneden i et år.  Til sammenligning får du både Photoshop og Lightroom for 92,50 kroner om måneden.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Capture One 20 sikrer generelt et hurtigt og stabilt workflow, når man har vænnet sig til arbejdsformen. Her er tale om organisering og raw-konvertering i topklasse.

Specifikationer

Mærke
Phase One