Camera Bits Photo Mechanic 6

Photo Mechanic er et lynhurtigt sorteringsprogram – og mange professionelles favorit. Du kan let udvælge de bedste skud og tilføje informationer og søgeord.

af Gearguiden #Programmer #Photo Mechanic
8.6

Photo Mechanic er et lynhurtigt sorteringsprogram – og mange professionelles favorit. Du kan let udvælge de bedste skud og tilføje informationer og søgeord. Version 6 understøtter 64 bit, og programmets motor er opgraderet, så import går imponerende stærkt. Det tog kun halvandet minut at importere 112 jpeg- og raw-filer, inklusive oprettelse af previews i høj opløsning. I Lightroom tog samme øvelse tre minutter. Tilmed kan du i Photo Mechanic zoome ind på bil­lederne og bladre uden forsinkelse, mens importen foregår. Til gengæld må du arbejde videre med dine pletskud i et andet program, for billedbehandling klarer Photo Mechanic ikke, hvilket er ærgerligt til den høje pris.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Tilmed kan du i Photo Mechanic zoome ind på bil­lederne og bladre uden forsinkelse, mens importen foregår. Til gengæld må du arbejde videre med dine pletskud i et andet program, for billedbehandling klarer Photo Mechanic ikke, hvilket er ærgerligt til den høje pris.

Specifikationer

Mærke
Photo Mechanic