Photoshop Elements 11

Det er som at lande i et nyt program, når man går fra tidligere udgaver af Elements til version 11. intet er placeret som du er vant til, og det er godt.

#Programmer #Photoshop
9.2

Elements 11 har fået en lys, lækker og helt nydesignet brugerflade. Mange funktioner er placeret nye steder, men alligevel tager det kun få sekunder, før man er i gang med at lave kompliceret billedbehandling og afprøve nye funktioner som fx nogle overbevisende nye tegneserieeffekter. Dem tilgår man via fanebladet Guided.
Vælger man fanebladet Expert, som er vores foretrukne arbejdsområde, er der store ikoner i nyt design. Justering af værktøjerne er flyttet ned i et stort område i bunden af skærmbilledet i stedet for som tidligere i en smal bjælke i toppen. Det er lettere at overskue end før. Men ikke alt er overflade. En nyhed er filteret Lens Blur til fx at sløre baggrunden med, der giver et meget naturtro resultat. Der er også lidt flere muligheder i raw-konverteren, som er opdateret til Process 2012. Det betyder blandt andet, at man nu kan lysne skygger bedre og få lækre og farverige fotos med Clarity og Vibrance. Vi tester Elements mod konkurrenterne i nr. 4/2013.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Elements 11 får de tidligere versioner til at virke uoverskuelige. Den gennemgribende overhaling i designet gør det lettere at billedbehandle. Raw-konverteren har fået flere muligheder, og der er kommet nye lækre filtre til.

Specifikationer

Mærke
Photoshop