Pixelmator Pro

Programmet har en lækker brugerflade, og så er det nemt at dele færdige billeder og personlige presets. Prisen er også fin. Pixelmator Pro er ikke helt så professionelt som Photoshop. Nogle redskaber kunne være mere intuitive at bruge. Findes ikke til pc.

af Gearguiden #Programmer #Pixelmator
8.3

Pixelmator Pro er et avanceret program til billedbehandling til Mac-brugere. Programmet kræver styresystemet High Sierra, og her arbejder programmet hurtigt og effektivt. Designet er minimalistisk, og de fleste funktioner finder man i den øverste menulinje. I panelet til højre er dog de mest brugte værktøjer, fx beskæringsværktøj og pensler, mens lag er i venstre side. Desværre kan man ikke ændre blandingstilstand på lagene, og der er generelt ikke så mange justeringsmuligheder som i Photoshop. Vi savner eksempelvis flere muligheder for at arbejde grundigt med HDR.

Pixelmator Pro klarer de fleste raw-formater, og man kan hente og gemme billeder via sin iCloud-konto. Det er fint, at man kan gemme sine filer i PSD-format, så man  kan arbejde videre i Photoshop. Pixelmator Pro betales med et rimeligt engangsbeløb, hvilket er billigere end Adobes CC.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Programmet har en lækker brugerflade, og så er det nemt at dele færdige billeder og personlige presets. Prisen er også fin.

Pixelmator Pro er ikke helt så professionelt som Photoshop. Nogle redskaber kunne være mere intuitive at bruge. Findes ikke til pc.

Specifikationer

Mærke
Pixelmator