Unified Color HDR Express 3

Hvis det handler om at skabe så naturlige HDR-billeder som muligt, burde dette program være selvskrevet. Men det er det ikke, for svaghederne dukker op, når kravene stiger.

#Programmer #Unified Color
7.7

HDR Express 3 arbejder med et ekstraordinært stort toneomfang, og det er da også let at skabe et HDR-billede af flere eksponeringer, der ser realistisk ud. Man får fint med detaljer med i alle toneområder, og der er flotte forløb i kontrastfyldte områder. Desværre har man slet ikke de samme muligheder for at skabe de mere effektfulde billeder, som man har med HDR Efex Pro 2 fra Google Nik Collection. Der er nemlig kun få muligheder for at indstille lysbalance, detaljegrad og farver i HDR Express 3, hvor man hos rivalen har et væld af muligheder for at skræddersy HDR-effekten og kan arbejde på udvalgte områder. HDR Express 3 har fået en forbedret funktion til at matche placeringen af flere eksponeringer, der er taget håndholdt. Den virker fint, men det gør muligheden for at fjerne spøgelseseffekter fra et bevægeligt element i motivet desværre ikke. Den skabte grimme rester fra forskellige eksponeringer i vores stresstest med en sejlende båd. Denne opgave klarer rivalen HDR Efex Pro 2 med bravour.

Konklusion

Så længe, du kun går efter at opnå naturlige og realistiske HDR-billeder, er HDR Express 3 ikke et dårligt program. Detaljegraden er god, og overgangene står rene, men brug hellere 875 kroner på Googles store softwarepakke med blandt andet det fremragende HDR Efex Pro 2.

Specifikationer

Mærke
Unified Color