Cullmann Carvao 832MC

Carvao 832MC er bygget i solid aluminium med stærke ben af kulfiber, som holder vægten nede på kun 2,2 kilo. Det ene ben kan skrues af og sættes sammen med midtersøjlen til en monopod.

af Gearguiden #Stativer #Cullmann
9.1

Tyske Cullmann har brugt solid aluminium ved alle samlinger og bevægelige dele i dette stativ til krævende entusiaster. Benene er lavet af kulfiber, som bringer vægten ned på kun 2,2 kilo inklusive det robuste kuglehoved. Der er to justeringsskruer på hovedet, og med en lille skrue justerede vi, hvor stramt kuglen bevæges. Det var en fordel, når vi brugte tungt udstyr.
Benene har en diameter på hele 3,2 cm og kan vippes 180 grader, så vi kunne vende midtersøjlen nedad til makro. Det ene ben kan tilmed skrues af og sættes sammen med midtersøjlen til en monopod. Den maksimale arbejdshøjde på 180 cm gav os en god arbejdsstilling under alle forhold. Stativet var meget stabilt, uanset om vi skød med et stort spejlrefleks eller et lille systemkamera.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Skal man have et yderst robust og samtidig let stativ til det tunge grej, er Cullmann et rigtig godt valg. Der er kælet for de mindste detaljer.

Specifikationer

Mærke
Cullmann