DJI OSMO Mobile 3

Der findes en del gimbals til stabiliseret video med smartphones, men de er ofte så store, at de aldrig kommer med på tur.

af Gearguiden #Stativer #DJI
9.1

Der findes en del gimbals til stabiliseret video med smartphones, men de er ofte så store, at de aldrig kommer med på tur. Det laver DJI om på med OSMO Mobile 3, der kan foldes sammen, så den kan ligge i en jakkelomme. Det er et fremskridt, som ikke er gået ud over den gode ergonomi. Bruger man appen DJI Mimo til at optage med på sin smartphone, kan man med knapperne på grebet fx zoome eller vælge fokusområde. Man kan også skifte mellem telefonens kameraer ved at trykke et par gange på knappen på grebets forside. Mobile 3 har en virkelig god pris og er desuden nem at balancere, og den giver lige så rolige optagelser som den større forgænger. For 130 kroner ekstra får du en robust taske og et lille stativ med.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Mobile 3 har en virkelig god pris og er desuden nem at balancere, og den giver lige så rolige optagelser som den større forgænger. For 130 kroner ekstra får du en robust taske og et lille stativ med.

Specifikationer

Mærke
DJI