Manfrotto BeFree GT Carbon

Med ben af kulfiber vejer BeFree GT ­Carbon kun 1550 gram og kan klare en belastning på 10,0 kilo, hvilket er mere end rigeligt for de fleste.

af Gearguiden #Stativer #Manfrotto
8.9

Med ben af kulfiber vejer BeFree GT ­Carbon kun 1550 gram og kan klare en belastning på 10,0 kilo, hvilket er mere end rigeligt for de fleste. Vi testede det fx med et ­Nikon D850 og et 70-200 mm F2.8, og stabiliteten var virkelig god.

Den maksimale højde er 162 cm, ­hvilket er helt fint for et rejsestativ, der sammen­­klappet kun måler 43 cm. Kuglehovedet har to justeringsskruer, og den ene strammer den vandrette bevægelse, fx ved panoramaer, mens den anden styrer kuglens rotation. Skruerne er nemme at justere og tilpas stramme. Hovedet har en fin snaplås, så du hurtigt kan af- og påmontere kameraet. Det er smart, at pladen følger den universelle ARCA-standard, så den kan bruges med andre stativer end Manfrottos.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Hovedet har en fin snaplås, så du hurtigt kan af- og påmontere kameraet. Det er smart, at pladen følger den universelle ARCA-standard, så den kan bruges med andre stativer end Manfrottos.

Specifikationer

Mærke
Manfrotto