Zhiyun Weebill Lab

Vil du have glidende video uden rystelser med dit spejlrefleks- ­eller systemkamera, kommer du ikke uden om en såkaldt gimbal med 3-akset stabilisering af dine bevægelser.

af Gearguiden #Stativer #Zhiyun
9.0

Vil du have glidende video uden rystelser med dit spejlrefleks- ­eller systemkamera, kommer du ikke uden om en såkaldt gimbal med 3-akset stabilisering af dine bevægelser. De fleste modeller i denne klasse er store med et langt håndtag, men Weebill Lab er med sin L-formede konstruktion mere kompakt og ­fleksibel og kan klare en belastning på 3,0 kilo. Det ­smarteste er den medfølgende trefod, der både kan fungere som stativ og som et ekstra greb, hvilket giver to forskellige arbejdsstillinger.

Finishen er rigtig flot, og der er mange indstillingsmuligheder, men knapperne er svære at betjene, når du­ ­holder om det lille, integrerede håndtag. Som med alle ­andre gimbals ændres ­balancepunkterne, hver gang du skifter kamera eller objektiv, men på Weebill har hver motor en lille lås. Det  betyder, at du kan kalibrere hver akse separat, mens de to andre akser er låst fast, og det gør kalibreringen noget nemmere end på mange andre gimbals.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Finishen er rigtig flot, og der er mange indstillingsmuligheder, men knapperne er svære at betjene, når du­ ­holder om det lille, integrerede håndtag. Som med alle ­andre gimbals ændres ­balancepunkterne, hver gang du skifter kamera eller objektiv, men på Weebill har hver motor en lille lås. Det betyder, at du kan kalibrere hver akse separat, mens de to andre akser er låst fast, og det gør kalibreringen noget nemmere end på mange andre gimbals.

Specifikationer

Mærke
Zhiyun