Kani CV-050 M

Smart og handy skuldertaske til en rigtig god pris INDBYDER TIL AT KOMME MED PÅ FOTOTUR. Dens ydre er også diskret, men velcrolukningen er alt andet.

#Tasker #Kani
7.9

Kinesiske Kani står bag en ny skuldertaske, som er lavet i kanvas. Tasken rummer et spejlrefleks- eller et systemkamera samt to mindre objektiver, så den egner sig til en kortere fototur. Da den samtidig har et diskret udseende og ligner en smart og moderne taske, er den velegnet til en tur i storbyen. Der er ikke plads til en monteret teleoptik, og da tasken lukkes med en velcrolukning, som larmer en del, er tasken uegnet til fx en fugletur, selv om den er i en grøn camouflagefarve. Den er nok heller ikke lige sagen, hvis du ønsker at fotografere diskret.

Derudover er materialet ikke vandtæt, hvilket gør den uegnet at bruge i regnvejr, og stiller man den på en våd skovbund, kan den suge vand. Tasken har flere små lommer, men ingen af dem har lynlås, hvilket gør, at det kan være svært at holde styr på hukommelseskort.
Der er to flytbare holdere, som kan tages ud. Både tasken og holderne er tyndt forede, så udstyret kunne være bedre beskyttet. Skulderremmen har lidt foring, hvor den hviler på skulderen, men der skal ikke meget vægt på, før den generer. Vi savner også lidt ekstra foring her.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Smart og moderne skuldertaske, der egner sig perfekt til en fototur i storbyen med det lille udstyr. Vi savner dog muligheden for at være diskrete, da velcrolukningen larmer for meget. Lommerne mangler også lynlåse, men prisen er til gengæld god.

Specifikationer

Mærke
Kani