Lowepro DroneGuard CS 400

Vores ønske er opfyldt

#Tasker #Lowepro
9.1

Som du kunne læse i Digital FOTO nr. 5/2016, har vi her på redaktionen fået os en kameradrone, og i begyndelsen transporterede vi den rundt i den papkasse, den blev leveret i, så vi bestilte straks med høje forventninger denne nye rygsæk fra Lowepro, da den blev lanceret.

De amerikanske taskespecialister har netop introduceret tre forskellige dronerygsække, og CS 400 passer perfekt til den meget udbredte DJI Phantom 3, som vi også har.

Rygsækken består en hård skal med gråligt camouflagemønster, og indeni kan dronen ligge godt beskyttet med propeller monteret. Der er et rum til fjernbetjeningen, og et etui med lynlås, der kan indeholde ekstra batteri, oplader og lidt værktøj.

Der er også en lidt pudsig flad taske inde bag fronten, som sidder fast med velcro, og hvor ekstra propeller kan sættes fast udvendigt i elastikker. Hvorfor den er lavet som en selvstændig taske med hank, forstår vi ikke, og rygsækkens udvendige lynlåsrum savner også lidt dybde.

Det ændrer ikke ved, at CS 400 er det helt rigtige transportsystem til droneejere, og prisen er overraskende lav, selv om der er sparet lidt på de tynde skulderremme. Beskyttelsen af vores flyvende darling er til gengæld i top.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Solid beskyttelse af kameradrone og tilbehør til en overraskende fornuftig pris.
Små lynlåsrum er svære at bruge, og den indbyggede velcrotaske virker ikke helt gennemtænkt.

Specifikationer

Mærke
Lowepro