anm_loweFlip300_01

Lowepro Flipside 300 AW II

Velhængt taske

af Gearguiden #Tasker #Lowepro
9.1

Flipside 300 AW II er en fremragende rygsæk til en udrustning bestående af et systemkamera eller et mindre spejlrefleks samt et par objektiver og en lille drone. Tasken har et solidt hofte-
bælte, og når du trækker Flipside af skuldrene, så tasken kun hænger i bæltet, kan du dreje tasken rundt, så du har den på maven. Fra taskens bagside kan du nu tage det udstyr ud, du skal bruge, og lukke igen uden at tage tasken helt af. Det er en smart og velfungerende løsning. Udstyret er godt beskyttet i et tæt, velforet rum med fleksibel opdeling. Tasken har desuden et indbygget regnslag. På fronten kan man trække en rem frem, så man kan fastgøre et lille stativ på tasken og alligevel komme til kameraudstyret. Det passer perfekt til et lille rejsestativ. På fronten er der nyttige lommer, blandt andet til en tablet, og der er fleksible lommer på siden til eksempelvis en drikkedunk.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En virkelig praktisk og præsentabel rygsæk til systemkameraet eller det lille spejlrefleks. Den er rummelig, men kompakt, og materialevalget er fint.
Hele rygsækken skal åbnes for at udtage kamera eller objektiver.
Vi savner en lille åbning, så man hurtigt kan hive kameraet ud.

Specifikationer

Mærke
Lowepro