Lowepro Flipside Sport 15L AW

Denne fotorygsæk er skabt til den aktive fotograf, men overrasker på så mange punkter, at selv den mageligt anlagte bør overveje én.

#Tasker #Lowepro
9.1

Navnet Sport antyder, at denne rygsæk kun passer til de allermest energiske fotografer. De har nok også været Lowepros målgruppe, men Flipside Sport 15L AW er så fremragende udført, at vi straks blev ellevilde med den – også til andre opgaver. Først og fremmest er den en fornøjelse at bære. Den er let, sidder perfekt og har en luftig polstring, så man ikke kommer til at svede. Desuden er den så tilpas smal, at den ikke generer armene, når man bevæger sig. Og den er dyb og stor nok til, at man kan have et stort spejlrefleks samt en lysstærk tele på 300 mm i den.
Det indre rum kan selvfølgelig tilpasses, og polstringen yder fin beskyttelse. Man kan svinge tasken om på maven og tage udstyret ud uden at skulle tage rygsækken af først. Det virker fint, så længe man ikke pakker tasken tæt med udstyr eller har noget rigtig tungt øverst i tasken. Materialerne er solide, og lynlåsene kører bare, som de skal. Man kan fæstne stativ og vanddunk til tasken, men der er ikke separat rum til fx en tavle-pc.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Denne rygsæk er forrygende god. Den er en fornøjelse at bære og er både let og solid. Skal man have spejlrefleks og et par objektiver med, så får Flipside Sport 15L AW vores varmeste anbefaling. Vi køber den i hvert fald selv.

Specifikationer

Mærke
Lowepro