Lowepro Flipside Sport 20L AW

Den største rygsæk i serien rummer et komplet udstyr til landskabsfotografen, men løkkerne på lynlåsene driller.

#Tasker #Lowepro
8.7

Flipside har sit navn, fordi du skal krænge de velsiddende skulderstropper af og dreje rygsækken omkring maven, hvor mavebæltet har fat. Nu hænger tasken foran dig med bagsiden op, og herfra kan du lyne op og få adgang til udstyret. Hvis du ikke bryder dig om den manøvre, kan du naturligvis også tage tasken af, lægge den på jorden, åbne bagsiden og få adgang til udrustningen. Lynlåsen på rygsækkens forside giver ikke adgang til udstyret, men til en smal lomme til papirer, penge, hukommelseskort, osv. Det er irriterende, at man skal kæmpe sig forbi diverse remme for at komme ned til udstyret, men fordi remmene vender opad, bliver de trods alt ikke beskidte. De kunne dog med fordel være designet noget mere praktisk.
De store løkker på lynlåsene er smarte og retroagtige, men hænger fast i alt. Indvendigt er rumopdelingen kraftigt foret. 20L rummer et full-frame kamera, et almindeligt objektiv, en vidvinkeloptik, en tele, et makroobjektiv og batterier, filtre samt andet tilbehør.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Her er vores foretrukne model i Flipside Sport-serien, som rummer og fint beskytter den store fotoudrustning. Ekstra lommer giver plads til små ting, men der er ikke plads til tøj og mad. Det er et kraftigt minus, at de store løkker på lynlåsene hænger fast i alt.

Specifikationer

Mærke
Lowepro