Lowepro M-Trekker BP150

En flot fotorygsæk i lækkert stof, der nemt rummer et lille systemkamera med en god portion tilbehør og andre personlige ejendele. I det daglige bliver det hurtigt irriterende, at skulderremmene spærrer for lynlåsen og gør det omstændeligt at åbne tasken.

af Gearguiden #Tasker #Lowepro
8.4

M-Trekker er en ny Lowepro-model, der kun findes i denne ene størrelse. Designet er lækkert, og det er finishen også. Tasken er for en gangs skyld ikke lavet af fornuftig nylon, men en pæn, vandafvisende, stoflignende blanding af uld og polyester. Den rummer et systemkamera med hus, en håndfuld objektiver og en blitz, der alt sammen kan ligge i taskens nederste to tredjedele. Den øverste tredjedel er et ekstra rum med egen indgang i toppen. Der er også et rum til en tablet eller en lille bærbar computer.

Udstyrsrummet åbnes i den side, der vender ind mod ryggen, hvilket beskytter mod tyveri på gaden. Foringen kunne være kraftigere, men den er tilstrækkelig til let udstyr. Desværre er åbningen for besværlig. Lynlåsen skal nemlig køres næsten hele vejen rundt langs taskens bagside, og de to skulderremme går så tæt hen over lynlåsen, at de sidder i vejen.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En flot fotorygsæk i lækkert stof, der nemt rummer et lille systemkamera med en god portion tilbehør og andre personlige ejendele.

I det daglige bliver det hurtigt irriterende, at skulderremmene spærrer for lynlåsen og gør det omstændeligt at åbne tasken.

Specifikationer

Mærke
Lowepro