Lowepro Powder Backpack 500 AW

Et af markedets bedste bud på en fotorygsæk til turen på ski. Proppet med rum og funktionalitet. Svær at finde rundt i, leddeløs, og nogle af lynlåsene er lidt slatne. Toppen glider ned på fronten.

af Gearguiden #Tasker #Lowepro
8.4

Udvalget af fotorygsække og tasker fra Lowepro er mildt sagt lettere uoverskueligt, og nu er der også en model til dem med både foto, sne og ski i blodet. Vi brugte den mest på cykel og på gåben og nåede at tilbagelægge cirka 250 km med 500 AW på ryggen. Det egner den sig også til.
Holdbarhed og ergonomi er som altid helt i top. Lowepro skuffer sjældent på det felt, og der er masser af rum til fx en lille sneskovl, bærbar computer og drikkevandssystem. I bunden er en foret kameraboks, der kan indeholde et stort kamera, en tele – eller en drone – og tre normalobjektiver samt lidt tilbehør. Man kan tage indsatsen helt ud, hvis man hellere vil have plads til andet udstyr, og systemet kendes fra konkurrenten F-stop, der dog laver en mere stiv og håndtérbar løsning. Og her er vi ved vores største anke. For rygsækken er med sine 55 liter meget rummelig, fyldt med funktioner, har remme til ski, den ser godt ud og er let og praktisk. Desværre er den også slatten og svær at finde rundt i. Rum, bund og lynlåse er lidt for bløde, og især toppen, der kan klipses af og på, hænger med jævne mellemrum halvt nede på fronten. Det ændrer dog ikke på, at Powder er en god og solid kvalitetsrygsæk.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Rum, bund og lynlåse er lidt for bløde, og især toppen, der kan klipses af og på, hænger med jævne mellemrum halvt nede på fronten.

Specifikationer

Mærke
Lowepro