Lowepro Pro Trekker BP 550 AW II

Topmodellen fra Lowepro til den store fototur er ikke bare en stor rygsæk.

af Gearguiden #Tasker #Lowepro
8.8

Topmodellen fra Lowepro til den store fototur er ikke bare en stor rygsæk. Den er fyldt med smarte detaljer, der gør den ret fleksibel. Fx kan den øverste del nemt tages af og bruges som en lille skuldertaske, og i samme ombæring opfylder den nederste del kabinemål, så den kan komme med i håndbagagen på et fly. I den øverste del er der plads til et stort systemkamera, men der er desværre ingen beskyttende polstring. Anderledes er det inde i rygsækken, som er velpolstret og har en fleksibel ruminddeling.

Vi fik fx plads til et par spejlreflekshuse, en zoom på 200-500 mm og seks andre objektiver plus det løse. Hoftebæltet kan tages helt af og gemmes i tasken, så rygsækken fylder mindre. Der er plads til en laptop på forsiden, men det er en udsat placering i forhold til slag og tyveri. Generelt er der dog tale om en klassisk og robust fotorygsæk med kraftige lynlåse og velpolstrede hofte- og skulderremme med god komfort – selv når der er godt med læs på. Der er adgang til udstyret fra forsiden, og vi så gerne, at der også var en hurtig sideindgang.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Generelt er der dog tale om en klassisk og robust fotorygsæk med kraftige lynlåse og velpolstrede hofte- og skulderremme med god komfort – selv når der er godt med læs på. Der er adgang til udstyret fra forsiden, og vi så gerne, at der også var en hurtig sideindgang.

Specifikationer

Mærke
Lowepro