Lowepro ProTactic 350 AW

Med den nye taskeserie har Lowepro skabt en ekstrem kompakt rygsæk til krævende actionfotografer. Alligevel er ProTactic 350 AW spækket med smarte detaljer.

#Tasker #Lowepro
9.1

ProTactic er navnet på Lowepros seneste serie af kamerarygsække til krævende fotografer. ProTactic 350 AW er kompakt, men kan alligevel rumme to kamerahuse i full-frame-størrelse og op til seks objektiver samt en en bærbar pc på 13 tommer. Desuden er der et hav af små lommer til tilbehør. Det særlige ved den nye serie er den beskyttende skalkonstruktion i toppen samt de mange elastiske stropper, der omkranser rygsækken. Her kan man spænde alt mulig udstyr på efter behov. Det er godt tænkt. Der medfølger endda ekstra lommer og tasker til formålet. I bunden er der et regnslag, og der er adgang til udstyret fra hele fire lynlåsåbninger.
Ergonomien er meget fin med gode polstringer på både skulderstropper og hoftebælte. Desuden er der sørget for god ventilation i rygstykket. Eneste minus er egentlig, at rygsækken er en rendyrket fototaske, og der er således ikke plads til tøj eller andre ting på fototuren, men det kompakte og gennemtænkte design til actionfotografen, er en fin prioritering.

Konklusion

Det kompakte design overrasker med et væld af smarte detaljer og et lækkert materialevalg. Lowepro ProTactic 350 AW er desuden yderst robust, og med en god ergonomi vil den tiltale mange fotografer, der har brug for meget udstyr på lidt plads.

Specifikationer

Mærke
Lowepro