Lowepro Urban Reporter 250

Denne skuldertaske byder på lækre materialer og god plads til udstyret. Den er på mange måder sagen til gadefotogra–fering, men der er et par irriterende skavanker.

#Tasker #Lowepro
7.3

Lowepro kan altså det med at lave fototasker i lækker kvalitet. Materialerne på Urban Reporter 250 er solide, og dit kameraudstyr er godt beskyttet af de indre vægge. Der er også rigeligt med plads til et spejlrefleks monteret med en lysstærk optik, tre ekstra objektiver samt en bærbar med en skærm op til 13 tommer. Tasken er endda dyb nok til, at man kan have en zoomoptik på 70-200 mm med. Urban Reporter 250 er dog i den tunge ende med en vægt på 1,2 kilo, hvilket trækker ned til diskret gadefotografering. Skulderremmen er dog god, så komforten er fin nok. Det er åbning og lukning af tasken til gengæld ikke. Den ydre flap lukkes med store knapper, som let sidder fast i de stålringe, som stropperne skal igennem. Det er ikke lige sagen, hvis det skal gå lidt hurtigt. Og det indre af tasken skal lukkes med velcro, som er svær at komme til. Man skal nemlig vippe den yderste del af taskens materiale væk først. Det lyder måske som småting, men det er irritationsmomenter, man skal kæmpe med hver dag.

Konklusion

Urban Reporter 250 er mere elegant end mange andre skuldertasker, men det smarte design har desværre kostet på brugervenligheden. Løsningen med knapper til at lukke tasken vil irritere de fleste dagligt. Ærgerligt, for Lowepro var næsten i hus med en lækker fototaske.

Specifikationer

Mærke
Lowepro