Manfrotto Chicago BP-30

Det er forbavsende, hvor meget udstyr, der kan proppes i denne lille fotorygsæk fra italienske Manfrotto. Desuden er der kælet for detaljerne med fine funktioner.

af Gearguiden #Tasker #Manfrotto
8.0

Det er forbavsende, hvor meget udstyr, der kan proppes i denne lille fotorygsæk fra italienske Manfrotto. Udviklerne har tydeligvis været på overarbejde for at udnytte pladsen, og det er de sluppet godt fra. Der er kælet for detaljerne med kraftig polstring i bunden og ikke mindst nem adgang til udstyret fra begge sider. Vi kunne let have et systemkamera, fire objektiver, en gimbal og en laptop med på tur. Indsatsen til udstyr kunne vi hurtigt tage ud, når vi ville bruge rygsækken til andre formål. Det største problem med BP-30 er, at den er så lille, at man kommer til at ligne en spejderdreng på tur. Den sidder for højt på ryggen og er ikke bygget til høje personer. Skulderremmene er fint polstrede, men hoftebælte findes ikke.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Den fleksible indretning og store rummelighed trækker op. Desværre er BP-30 så lille, at den kommer til at sidde højt på ryggen, især hvis man selv er høj.

Specifikationer

Mærke
Manfrotto