Manfrotto Manhattan Mover-30

Mange fine funktioner i en diskret indpakning, der ikke skriger dyrt fotoudstyr. God til prisen. Det er ikke nogen rendyrket fotorygsæk, hvilket kan mærkes på det yderste materiale, der er tyndt.

af Gearguiden #Tasker #Manfrotto
8.1

Manfrottos nye fotorygsæk er skabt til byens fotografer, der gerne vil medbringe det vigtigste udstyr, have hurtig adgang til det og samtidig ikke vil stikke for meget ud. Designet er strømlinet, og rygsækken ligner faktisk slet ikke en fototaske. De polstrede skillevægge inde i rygsækken kan da også ­tages helt ud af Mover-30, så tasken kan bruges som en helt almindelig rygsæk med plads til fx tøj og bøger. Den sidder godt på ryggen, men det yderste nylonmateriale er ikke så robust. Bærestropperne er også en smule smalle og tynde, så det er ikke en taske, man har på ryggen i timevis.
Det er til gengæld smart med de to brede elastikker, som kan spændes hen over de to midterste rum, så hverken ­objektiver eller kamera bevæger sig under transport. En anden fin detalje er de to integrerede remme på forsiden, der kan bruges til at montere et fotostativ fast til rygsækken. Det er nemt at spænde stativet fast og få det til at sidde ordentligt. Rygsækken kan rumme et spejlrefleks- eller systemkamera samt tre-fire objektiver, hvor det største er en telezoom på 70-200 mm. På rygsækkens ene side er der en lomme, men den er lige akkurat for lille til en vandflaske.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Rygsækken kan rumme et spejlrefleks- eller systemkamera samt tre-fire objektiver, hvor det største er en telezoom på 70-200 mm.

Specifikationer

Mærke
Manfrotto