Manfrotto Noreg Messenger MN-30

Ekstremt fleksibel skuldertaske med en integreret fototaske, der kan tages ud og bruges separat. Camouflage-designet er lidt for friskt, og den ­yderste polstring er for tynd.

af Gearguiden #Tasker #Manfrotto
8.8

Det bedste ved Manfrottos nye skuldertaske “Noreg” er ­fleksibiliteten. Den kan nemlig både bruges som ­dedikeret fototaske og som hverdagstaske med plads til en bærbar på 15 tommer, en tablet på 9,7 ­tommer samt ­andre nyttige småting. Inde i tasken er der en godt polstret integreret foto­taske med plads til et lille ­spejlreflekskamera eller et ­systemkamera samt to ­ekstra objektiver eller ét ­teleobjektiv på 70-200 mm.
Det er smart, at den kompakte fototaske kan tages helt ud og bruges alene via en indbygget skulderrem. ­Messenger MN-30 er helt uden velcro-låse, hvilket er godt, da de både larmer og ret ­hurtigt bliver slidte. Selve skuldertasken er lavet af et tyndt nylonmateriale – her savner vi lidt bedre beskyttelse. Takket være smart placerede lynlåse får man hurtig adgang til sit fotogrej, også når foto­tasken er placeret i skuldertasken. ­Taskens design med det grå camouflage­mønster er lige modigt nok, og vi kunne godt have ønsket os et diskret, sort alternativ. Vi savner også en elastiklomme yderst, hvor man fx kan placere en vandflaske.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Taskens design med det grå camouflage­mønster er lige modigt nok, og vi kunne godt have ønsket os et diskret, sort alternativ.

Specifikationer

Mærke
Manfrotto