MANFROTTO Pro-Light 3N1-35

Med denne robuste fotorygsæk fra Manfrotto får man en kombineret transport- og fototaske. Rygsækken er fyldt med fikse detaljer. Prisen er dog høj.

#Tasker #Manfrotto
8.7

Efter fusionen mellem italienske Manfrotto og den israelske taskeproducent Kata sælges alle deres tasker nu under navnet Manfrotto. Katas sans for at lave ekstremt hårdføre foto­tasker og -rygsække i et flot design har dermed fået nyt liv. Det gælder blandt andet Manfrottos nye fotorygsæk, Pro-Light 3N1-35, der tydeligt viderefører arven fra Kata. Rygsækken er virkelig robust, og der er hele tre forskellige adgange til taskens indhold. Der er plads til et spejlrefleks med et 70-200 mm-objektiv samt tre ekstra optikker og en blitz. Desuden er der plads til en bærbar computer på 15 tommer samt mobiltelefon og tilbehør. Et indbygget regnslag kan trækkes over tasken, og det er smart, at man kan gemme skulderremmene, hvorefter man kan bruge tasken som en såkaldt sling bag. Vi savner dog, at man kan lyne hele taskens front op, så man kan få adgang til alt fotoudstyret på én gang. Tasken er ideel til transport af blandet grej, mens den er lidt for stor og usmidig, hvis den primært skal benyttes som fototaske.

Konklusion

Pro-Light 3N1-35 er robust og kan både benyttes som almindelig fototaske til weekendturen og på længere rejser. Den er rummelig, og der er mange fikse adgange til udstyret. Det ærgrer os dog, at man ikke kan få adgang til alt indhold i tasken på én gang, og prisen er lidt høj.

Specifikationer

Mærke
Manfrotto