Manfrotto Stile Plus Bravo 50

Den italienske producent af kvalitetsstativer laver også fototasker som denne nyhed i Stile Plus-serien. Vi er dog overraskede over, at design er prioriteret højere end funktionalitet.

af Gearguiden #Tasker #Manfrotto
6.7

Manfrotto scorer altid højt, når vi tester stativer. Det var derfor med spænding, vi gik i gang med at teste et af deres andre produkter. Ikke mindst fordi Manfrotto nu også har Kata som mærke i deres portefølje. Her handler det om fotorygsækken Bravo 50, og lad det være sagt med det samme – større skuffelse er svær at opdrive. Design kan altid diskuteres, men den firkantede facon får selv en voksen mand til at ligne en lille dreng på første skoledag.
Desuden er ergonomien ikke specielt god. Remmene er spinkle, og der er ikke hoftebælte. Hvis så bare det funktionelle kunne hive karakteren op, men desværre er Bravo 50 håbløst indrettet. En lillebitte, polstret kamerataske, som kan tages ud, findes inde midt i tasken. Her kan der lige presses et spejlrefleks med kitobjektiv ned. Af andre rum finder man kun et til en bærbar pc og små lommer til tilbehør. Der er ingen rumdelere, så vil man have flere objektiver med, må de ligge løst i rygsækken. Det er muligt at spænde et lille rejsestativ på Bravo 50.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Det er altid skidt, når design går meget forud for funktionalitet, hvis man som fotograf skal bære sit tunge udstyr. I dette tilfælde slår Manfrotto sig op på italiensk design af høj klasse. Vi er ikke enige. Rygsækken er ikke ambitiøs nok, og der findes væsentligt bedre bud.

Specifikationer

Mærke
Manfrotto