Samsung Galaxy A9 128GB

Mulighed for at vælge mellem forskellige brændvidder. Skærmen er stor og klar, og prisen på telefonen er yderst konkurrencedygtig. Billedkvaliteten skuffer. Det er ikke muligt at bruge sekundære kameraer i Pro-tilstand, ej heller at skyde i raw.

af Gearguiden #Tasker #Samsung
8.2

A9 er verdens første smart­phone med hele fire ­kameraer på bagsiden – endda til en ret ­attraktiv pris. ­Hovedkameraet leverer 24,1 mio. pixels og har blænde F1.7. Skifter man til tele-kameraet, får man 2x optisk zoom. Med ultravidvinklen på 12 mm daler opløsningen til kun 8,0 mio. pixels. Endelig er der et dybdekamera, der ­bruges til at lægge baggrundssløring på fx portrætter, og det gør den fint.
Umiddelbart er det smart at tilbyde så mange optiske muligheder, men ­billedkvaliteten daler voldsomt, når man ­bevæger sig væk fra hovedkameraet, der leverer naturlige farver og acceptabel detaljegrad. Især ultravidvinklen ville være et fantastisk supplement, hvis bare billederne ikke blev så pixelerede. Desværre har ingen af kameraerne optisk billedstabilisering, og på Pro-indstillingen kan man højst vælge ISO 800 – og i øvrigt kun bruge hovedkameraet. På Auto kunne vi presse A9 op på ISO 2000, der var meget ­grynet. Man kan desværre ikke skyde i raw. Den store AMOLED-skærm på 6,3 tommer og 1080 x 2220 punkter er til gengæld klar og detaljeret.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Den store AMOLED-skærm på 6,3 tommer og 1080 x 2220 punkter er til gengæld klar og detaljeret.

Specifikationer

Mærke
Samsung