Acer ConceptD CP3271KP

CP3-serien fra Acer henvender sig specifikt til fotografer og grafikere, der har brug for en detaljeret og skarp billedgengivelse – og den opgave er Acer sluppet godt fra.

af Gearguiden #Tilbehør #Acer
8.9

Denne IPS-skærm på 27 tommer har en 4K-opløsning på 3840 x 2160 pixels og dækker 90 procent af farverummet DCI-P3, som kan gengive flere nuancer end fx sRGB. Grafikere vil sætte pris på, at den også er Pantone-certificeret, hvilket vil sige, at den kan gengive hele Pantones standardiserede farvepalette.

Vi oplevede en meget fin og nuanceret farvegengivelse, der fik masser af liv frem i vores billeder. Vi blev desuden glade for HDR-indstillingen, der skruer godt op for lysstyrke og kontrast, hvilket giver en fantastisk detaljerigdom i både højlys og mørke områder. Skærmen har en indbygget sensor, som registrerer det omkringværende lys og skruer op og ned, hvis lyset ændrer sig i lokalet. Det fungerer godt og er rart for øjnene.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Vi er godt tilfredse med farvegengivelsen, og vælger man den særlige HDR-indstilling, skrues der godt op for lysstyrke og kontrast.

Specifikationer

Mærke
Acer