Acer Iconia W4

Har du ikke behov for de hurtigste hastigheder, og er det tilstrækkeligt med en mindre skærm, er Acers nye Iconia w4 et godt bud på din næste tablet.

#Tilbehør #Acer
8.5

Iconia W4 er med sin skærm på 8,0 tommer en anelse mindre, men lidt tykkere, end en iPad. Den vejer 414 gram og kører en fuld version af Windows 8,1, så man kan installere almindelige pc-programmer samt apps som Photoshop Express, Flickr med mere. Hukommelsen kan udbygges med et microSD-kort, hvilket er guld værd i fotosammenhæng. Skærmens opløsning er beskedne 1280 x 800 pixels, men farvegengivelsen er pæn, og billedkvaliteten er meget fin for prisklassen.

I standardopsætningen er skærmen mørk, mens batteriholdbarheden til gengæld er god. Til fotobrug er det en fordel at justere lysstyrken op og lade batteriet op hver dag, hvis man bruger den flittigt. Processoren gør det overraskende pænt. Trods sine kun 1,33 gigahertz gav Iconia W4 os hastighedsmålinger, der overgik selv langt dyrere tablets. Primærkameraet har en opløsning på 5,0 mio. pixels. Mange apps skal bruge et kamera, så det er godt at have, men billedkvaliteten er kun egnet til simpel registrering.

Konklusion

Iconia W4 er ikke en tablet, der bringer dit blod i kog, og kameraet imponerer ikke, men den håndterer de dagligdags fotoopgaver fint og er behagelig at arbejde med, når du får skruet op for skærmstyrken. Og sidst, men ikke mindst, er prisen fornuftig.

Specifikationer

Mærke
Acer