Adobe Ink & Slide

Adobe har lavet en digital pen og linial til brug for iPad, og Det er et smukt udstyrsstykke. Designere vil være ellevilde, mens fotofolket må kæmpe for at finde den nyttig.

#Tilbehør #Adobe
7.8

Adobes Ink & Slide er et sæt med pen og linial til iPad. Det er toplækkert og føles helt rigtigt i hånden. Tilmed lyser toppen af pennen op i alle regnbuens farver, når den tændes. Det giver ret store mængder mundvand. Ink, som pennen hedder, virker kun til de nyeste iPads. Man bruger appen Adobe Line, hvor man kan tegne skitser og gemme dem i skyen på sin personlige Adobe-konto i Creative Cloud sammen med farvepalletter og indstillinger af pensler. Har du flere iPads, følger dine indstillinger med Ink.
Når den digitale linial, Slide, placeres på skærmen, dukker en tynd, lige hjælpelinje op eller en figur, som man kan tegne efter med pennen. Det fungerer ubesværet, og man kan hurtigt få skitseret, hvad man har tænkt sig. Slide er et godt værktøj, men skærmen på en iPad er for lille til øvelserne. Ink er for upræcis til at kunne sammenlignes med en digitizer. Bruger man Ink i andre apps, som fx Lightroom, føles den ganske unødvendig, da det her er hurtigere at justere med fingrene.

Konklusion

Ink & Slide er et af de mest lækre produkter, vi har set, og den digitalie linial er smart og velfungerende. Desværre virker det kun for nyere iPads, og det giver kun mening for designere og kunstnere. Fotofolket kan let leve uden, og det slår prisen en stor pløk igennem.

Specifikationer

Mærke
Adobe