Apple iPhone XS 256 GB

Meget fin billedkvalitet og autentisk baggrunds­sløring i portrætter. Hastighed og ydeevne er i top. Høj pris og få vigtige nyheder i forhold til iPhone X. Konkurrenterne slår XS på både pris og opløsning.

af Gearguiden #Tilbehør #Apple
9.0

iPhone XS er en veldesignet telefon med dobbeltkamera, som tilbyder henholdsvis tele og vidvinkel med optisk billedstabilisering. Vi var meget begejstrede for forgængeren, iPhone X, der leverede en virkelig flot billedkvalitet. Siden har Apple tilført en ny sensor med større pixels sammen med en processor, der skulle være bedre til at håndtere støj i svagt lys. Vi kunne dog kun registrere marginale forskelle, men billedkvaliteten er fortsat i den absolutte top med god detaljegengivelse og fin støjreduktion. Vi oplevede dog, at kameraet valgte 1/4 sekund og ISO 1000 i svagt ­aftenlys i stedet for at øge ISO og forkorte lukkertiden. Desuden er opløsningen stadig 12,0 mio. pixels, hvor fx Huawei tilbyder over det dobbelte.
Portræt-funktionen er dog udbygget, og den nye blænde­indstilling fungerer godt med en autentisk baggrundssløring i fx portrætter. Autofokus er hurtig og sikker, og den nye Smart HDR-funktion gør også et godt arbejde med at få flere detaljer i skygger og højlys. Desuden er skærmen på 5,8 tommer noget af det bedste, vi har set med fine farver og mange detaljer. Man kan også glæde sig over ­forbedret hastighed og ydeevne, samt at Face ID åbner telefonen på et splitsekund.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Man kan også glæde sig over ­forbedret hastighed og ydeevne, samt at Face ID åbner telefonen på et splitsekund.

Specifikationer

Mærke
Apple