iphone7plus

iPhone 7 Plus 256 GB

Den store Plus-version af iPhone 7 skiller sig for alvor ud med kameradelen. Den har nemlig fået en ekstra optik, og det er der to rigtig gode grunde til.

af Gearguiden #Tilbehør #Apple
9.2

iPhone 7 Plus 256 GB har i modsætning til den almindelige iPhone 7 to objektiver bagpå. Det gør den i stand til at zoome. Den ene optik svarer til 28 mm, og den anden til 56 mm, så man nu kan komme tættere på med en i­­Phone. I første omgang er der altså kun tale om 2x. Man kan i øvrigt zoome helt op til 10x digitalt, og selv om det sjældent er godt, så er den digitale zoom også forbedret i forhold til tidligere.

En anden fordel ved den ekstra optik er muligheden for at lade telefonen smelte to billeder sammen og dermed lave skarpe portrætter med uskarp baggrund. Det kan du læse mere om i den udvidede anmeldelse i Gearguiden.

Billedkvaliteten er også forbedret en hel del. Især skyggepartier rummer nu mange flere detaljer end før. Billederne er skarpere, og hvidbalancen er blevet bedre. Billedstøj er mere dæmpet, og så skal det selvfølgelig nævnes, at optikken på 28 mm nu har en lysstyrke på F1.8, hvor man før måtte nøjes med F2.2. Man kan også tage billeder i raw.

Selfie-kameraet foran er løftet til 7,0 mio. pixels, og den indbyggede flash er også lidt bedre end før.

Telefonen byder også på mange andre opgraderinger som bedre lyd fra de små indbyggede stereohøjttalere. Skærmen kan vise et større farverum og er mere lysstærk, og så er vores testeksemplar udstyret med hele 256 gigabytes lagerplads. Batteritiden er også mærkbart bedre, så alt i alt har Apple løftet en god telefon til nye højder endnu en gang.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Væsentligt forbedret kameradel og mange andre små opgraderinger gør det nemmere for fotoentusiasten at argumentere for at købe ny telefon igen.
32 gigabytes koster 6899 kroner. 256 gigabytes løber op i 8699 kroner. Det kan man få et meget bedre kamera for – dog uden telefon, apps osv.

Specifikationer

Mærke
Apple