ASUS PB278Q

I vores seneste test af skærme havde ASUS ikke en model, der var god nok til at være med. Men det har de nu.

af Gearguiden #Tilbehør #Asus
9.0

En fladskærm består primært af billedpanel, styresystem med indgange og menusystem samt design, fod og kabinet. Sidstnævnte er på ASUS PB278Q diskret, men til gengæld lavet af plastic, som fremstår lidt billigt.
Hvad angår styresystem, er der alt i tilslutningsmuligheder, inklusive Display-port. ASUS’ menusystem er ikke oversat til dansk, men har i øvrigt alle de indstillingsmuligheder, man kan ønske sig, inklusive sRGB-indstilling, som skærmen dækker 100 procent.
Strømforbruget ligger stabilt omkring 60 watt. Det er et ret højt forbrug med tilsvarende høj varmeudvikling. Hvad angår billedkvalitet, vandt Dell UltraSharp U2713HM vores seneste stortest af skærme på 27 tommer, så vi stillede ASUS PB278Q op ved siden af den.
ASUS var bedst med fremragende tegning hele vejen fra højlys til skygger og en helt ren gråskala. Også udbuddet af farver er glimrende. Farvemætningen er dog lige høj nok, men til gengæld nem at justere ned.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Det noget billige design og materialevalg betyder, at skærmen absolut ikke er nogen pryd på skrivebordet. Til gengæld er skærmbilledet fremragende, og PB278Q kan klart anbefales til billedbehandling af din fotosamling.

Specifikationer

Mærke
Asus