Asus ZenFone 5

Hovedkameraet med 24 mm tager gode billeder. De kan gemmes på microSD-kort. Supervidvinkelkameraet har dårlig detaljegengivelse.

af Gearguiden #Tilbehør #Asus
8.7

Denne Android-baserede smartphone har en lækker skærm på 6,2 tommer og 64 GB lager, som kan udvides med micro-SD-kort. Bagpå er der to kameraer. Hovedkameraet er på 12,2 mio. pixels med en brændvidde svarende til 24 mm og en lysstyrke på F1.8, mens det andet er et supervidvinkelkamera på 8,0 mio. pixels svarende til 15 mm. Hvor man på flere andre smartphones med dobbeltkamera får mere tele, får man på ZenFone 5 altså mere vidvinkel. Optagelse kan ske på fuld auto eller i Pro-indstilling, hvor du kan vælge ISO, autofokus, hvidbalance og eksponeringskompensation. Man kan også skyde i raw, men det er svært at lave en pæn støjreduktion i konverteringen. Kameraet kan tage portrætter med kunstigt sløret baggrund. Det fungerer o.k., men sløringen er ikke helt på niveau med den fra de bedste telefoner. Selv i godt lys giver vidvinkelkameraet billeder, hvor detaljer bliver udviskede, og vi oplevede, at en blå himmel fik grimme plamager. Hovedkameraet har til gengæld flot detaljegengivelse. I forhold til mange andre smartphones har hovedkameraet svag, men naturlig farvemætning, og med lidt nem billedbehandling matcher billederne dem fra dyrere smartphones.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

I forhold til mange andre smartphones har hovedkameraet svag, men naturlig farvemætning, og med lidt nem billedbehandling matcher billederne dem fra dyrere smartphones.

Specifikationer

Mærke
Asus