Canon CanoScan LiDE 220

Skanneren her er let og enkel at komme i gang med. Den klarer at skanne dine papirfotos hurtigt, endda med kun et enkelt tryk på en knap, men de medfølgende programmer driller.

#Tilbehør #Canon
7.4

Denne smarte A4-skanner fra Canon er let at komme i gang med, da man blot sætter den til usb-stikket, som også giver den strøm. CanoScan LiDE 220 kan stilles på højkant, men det kræver lidt øvelse at skanne, uden at papiret falder af maskinen. Skanning kan foregå ved at trykke ganske simpelt på knappen AutoScan. Så finder den selv ud af, at det er et foto på pladen, men den gemmer det som en pdf. Mere kontrol får man via computeren, hvor man kan bruge det medfølgende program ScanGear. Her er mange muligheder for at justere farvebalance, skarphed og bruge støv- eller støjreducering samt falmekorrektion, hvor sidstnævnte tager lige hårdt nok fat, selv i laveste niveau. Skyggerne bliver tunge, og detaljer forsvinder. Til gengæld fungerer støvreduceringen fint. Programmet har en indbygget filbegrænsing på 100 megabytes, og derfor kunne vi kun skanne et A4 i maksimalt 600 dpi, og det tog lidt over 30 sekunder. Et foto på 10 x 15 cm tager 45 sekunder at skanne i de maksimale 1200 dpi.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Canons nye CanoScan har begrænsede muligheder og skanner kun papir, men du er hurtigt i gang. LiDE 220 skanner ganske hurtigt, og i en fin kvalitet. De medfølgende programmer yder ikke skanneren retfærdighed og trækker derfor ned i karakteren.

Specifikationer

Mærke
Canon