Canon Speedlite 430EX III-RT

På Canon Speedlite 430EX III-RT erstatter indstillingshjulet forgængerens navigationsknapper, hvilket gør det lynhurtigt at indstille fx blitzkompensationen.

#Tilbehør #Canon
9.0

Canon Speedlite 430EX III-RT er Canons blitz i mellemklassen. Blitzen er yderst kompakt og robust. Indstillingshjulet erstatter forgængerens navigationsknapper, hvilket gør det lynhurtigt at indstille fx blitzkompensationen. Det er også nyt, at blitzen har indbygget radiostyring, så flashen kan benyttes væk fra kameraet som slaveblitz. Speedlite 430EX III-RT kan fungere som radiostyret masterblitz, men ikke ved infrarød. Vil du bruge den som radiostyret slaveblitz, når den ikke er på kameraet, skal du, ligesom med 600EX-RT, have fat i transmitteren ST-E3-RT eller styre den via en tilsvarende Speedlite-blitz. Flashen kan udlyse området 24-105 mm, og aktiverer man den indbyggede diffuser, kan man få udlysning ned til 14 mm. Canon-kendere vil være helt trygge med menusystemet, mens man må leve med en anelse vignettering især ved vidvinkeloptagelser. Det er fint, at der både medfølger en diffuser og en fod, så blitzen kan placeres på eksempelvis et bord. Desværre er der ikke plads til diffuseren i den medfølgende taske.

Konklusion

Canon Speedlite 430EX III-RT er en fin og kompakt blitz. Den er hurtig at indstille, og den indbyggede radiostyring er smart.

Specifikationer

Mærke
Canon