DJI Goggles - 6

DJI Goggles

Som at sidde i cockpittet

#Tilbehør #DJI
8.7

Er man seriøst optaget af kameradroner, er der ingen vej uden om et par briller med First Person View. Det betyder, at man uforstyrret ser det, dronen ser, og det giver en fornemmelse af at sidde oppe i dronen og betragte verden derfra. Brillerne gør det også nemmere at komponere og manøvrere dronen igennem trange passager.

Der er to skærme på hver 1920 x 1080 pixels indbygget i DJI Goggles, og det føles som at stå foran et stort lærred. Man skal lige vænne sig til den korte afstand mellem øjne og billede.

På højre side er der et berøringsfølsomt område, hvor man med en finger kan styre alle relevante menuer, og man kan også styre dronens kamera­bevægelser ved blot at dreje hovedet. Det hele foregår uden særlig forsinkelse, og selv om brillerne er store, sidder de udmærket og fungerer trådløst med Mavic Pro og Spark. Brillerne kan også bruges til fx PlayStation 4.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Billedkvaliteten er fin og gør det sjovere at flyve. Ergonomien er o.k. trods en vægt på 1180 gram. Fem timers batteri per opladning. Har højttalere.
Selv om brillerne er trådløse med de nyeste droner, gør de flyvningen lidt mere besværlig. Kræver noget tilvænning for øjnene. Fylder en del.

Specifikationer

Mærke
DJI