DJI Smart Controller

Formentlig verdens lækreste fjernbetjening til droner. Fantastisk detaljeret og lysstærk skærm. Prisen kradser lige lovlig hårdt i pengepungen, men kan fås for 3500, hvis den købes med drone.

af Gearguiden #Tilbehør #DJI
9.0

Vi er vilde med at tage billeder og video fra luften med vores DJI Mavic 2, men der er to ting, der irriterer os. Den ene er, at man skal forbinde sin telefon eller tablet til fjernbetjeningen, inden man kan komme i gang. Det er lidt besværligt og tager tid, der kan betyde, at motivet forsvinder.
Den anden udfordring er, at skærmene på telefon og tablet er svære at se i solen. Det har resulteret i mange sløje flyvninger i sommerhalvåret, hvor man ikke kan se sit motiv.
De to problemer løser DJI Smart Controller. Den har indbygget skærm, så telefonen kan blive i lommen, og skærmen er med sine 1000 candela per m2 cirka dobbelt så lysstærk som en iPhone X og har omtrent samme opløsning. Selv i skarpt sollys har vi ingen problemer, og så er fjernbetjeningen virkelig solid og velfungerende. Den vejer godt nok 630 gram, men den ligger perfekt mellem hænderne og kører Android, så du ud over DJI’s obligatiske app til at flyve med også kan installere andre apps til fx 360-graders billeder. Knapper og joysticks reagerer præcist, og det hele oser af kvalitet. Batteriet holder i cirka to og en halv time, og billeder kan på sekunder overføres til telefonen. Prisen er høj, men det er vores kærlighed også.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Batteriet holder i cirka to og en halv time, og billeder kan på sekunder overføres til telefonen.

Specifikationer

Mærke
DJI